Pechonderwegservice.nl:
Uw hulp bij pech onderweg!

Aarnink Auto’s zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft. Pech zit echter in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech is het dan zaak dat u zo snel mogelijk weer mobiel bent.

Bij ons bedrijf kunt u daarom de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl verkrijgen. De mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl voorziet u 1 jaar lang van snelle pechhulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa!

24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u met de mobiliteitspas van Pechonderwegservice.nl een beroep doen op goede en snelle pechhulp. Om ervoor te zorgen dat de kans op pech nihil is, leveren wij de mobiliteitspas alleen in combinatie met regulier auto onderhoud.

Heeft u nog geen pas of maakt u nu gebruik van een dure pechhulp service? Maak dan een afspraak met ons voor uw auto onderhoud zodat u voordelig de pas van Pechonderwegservice.nl kunt aanschaffen.

De voordelen nog even op een rijtje:

Vragen?

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe u deze kunt verkrijgen. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl. www.pechonderwegservice.nl

De folder van Pechonderwegservice.nl kunt u hier downloaden:www.pechonderwegservice.nl/images/folderV3.pdf