Sterk in jonge occasions

Over ons

Aarnink auto’s is ons familiebedrijf, gevestigd in Enschede en gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte auto’s. Tevens Ford specialist. Als erkend Bovag en RDW bedrijf, zijn wij bevoegd tot het afgeven van vrijwaring- bewijzen en verzorgen van tenaamstelling van voertuigen.

Door te werken met een vaste marge en zo laag mogelijke algemene kosten, kunnen we tegen scherpe prijzen auto’s en service leveren. Wij nemen ruim de tijd voor een persoonlijk aankoop- advies. Wanneer we een auto leveren, moet deze aan onze maatstaven voldoen: netjes en betrouwbaar.

Bij schadeherstel kunnen we actie nemen richting de verzekeraar. Wij bewandelen die weg vaker dan een gemiddelde automobilist en kunnen zo soepel de afwikkeling voor onze klanten regelen. Ook is er overleg mogelijk omtrent de no-claim. Dat gemak bieden wij graag in een vervelende situatie.

We zijn een klein en flexibel bedrijf en kunnen snel op de automarkt inspelen. De voordelen daarvan spelen we door aan onze klanten, in goede deals en service.

Hendry Aarnink achter z'n bureau
Hendry Aarnink
Tamara Aarnink
Tamara Aarnink

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats of heeft u interesse in een op deze website getoonde occasions?

Bel of mail ons voor een bezoek aan ons bedrijf. De koffie staat klaar!