Sterk in jonge occasions

Private Lease

Auto. Maandbedrag. Klaar.
Wil je een nieuwe auto rijden, zonder onverwachte kosten en geen investering vooraf? Of je nu op zoek bent naar een kleine auto, een exemplaar met automaat of een elektrisch model. Of past een tweedehands auto beter bij jouw situatie? Met ons en onze Private Lease partner is dat ook voor jou mogelijk. En wel zonder bijtelling!

Bij onze Private Lease partner praten ze liever niet over lease maar over betaalbaar een nieuwe/gebruikte auto rijden. Zie het als een auto abonnement. Maandelijks betaal je een vast bedrag en dat levert je vrijwel onbeperkt autoplezier op. Simpel.

Private lease
Met Private Lease heb je je auto goed geregeld en kun jij je concentreren op autorijden. Private Lease is eigenlijk operationele lease, een vorm van huur met aanvullende services. Maar dat klinkt zo zakelijk!

Brandstof zoals benzine of diesel is niet bij het contract inbegrepen. De auto krijg je in gebruik en blijft eigendom van de leasemaatschappij.

Het maandbedrag
Het voordeel van een abonnement is dat je weet waar je aan toe bent. Helder. Het maandbedrag van je abonnement wordt bepaald door de auto die je kiest, de lengte van je contract, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en eventuele extra opties. Wil je nog goedkoper uit zijn, kijk dan goed naar de kortingsopties.

De looptijd
De duur van je Private Lease abonnement bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden. Uit 24, 36 en 48 maanden.

Kilometers
Net als bij je telefoonabonnement geldt hier: de één rijdt meer dan de ander. Je maandbedrag wordt dus ook bepaald door het aantal kilometers dat je rijdt. Je kunt kiezen uit verschillende kilometrages zoals 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000 en 35.000 kilometer per jaar.

Banner Let op! geld lenen kost geld.

Aanbod occasions

Op zoek naar een jong gebruikte auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze occasions voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn scherp geprijsd. 

Wij nemen ruim de tijd voor een persoonlijk aankoopadvies. Wanneer we een auto leveren, moet deze aan onze maatstaven voldoen: netjes en betrouwbaar!