Sterk in jonge occasions

Recensies

Lees enkele ervaringen van onze klanten.  Of schrijf uw eigen recensie. (De recensie zal na beoordeling worden geplaatst).

Precies een jaar geleden hebben we op aanraden van familie een Ford B Max gekocht bij Hendry. Een heerlijke comfortabele auto die goed rijdt en veel opties heeft. Maar na een paar maanden begon het motormanagement lampje te branden. Nou ja kan gebeuren, komt bij meer auto’s voor. De auto gedroeg zich net als altijd. Na meerdere nieuwe onderdelen was het euvel niet verholpen en begon het Hendry te ergeren. “Ik wil een goede auto afleveren en dat dit! Ik baal van die lampjes”. Bij uitlezen was het telkens: Te rijk mengsel bij stationair draaien. En dat op de snelweg.

Na een tijdje was het genoeg en kwam het aanbod: “Ik zoek een anderen B max voor jullie”. Dat was geen grap, Hendry meende het. Om kort te gaan; we rijden sinds deze week in een anderen B Max, zelfde kleur, 1 jaar jonger en maar 50000 km op de teller. Hoe ver gaat service? Heel ver dus.

We zijn er erg blij mee en het hoeft geen verdere uitleg dat we Aarnink autobedrijf van harte aanbevelen.

Henk en Dicky van der Steeg
Enschede

We rijden al jaren Ford en wilden onze Focus station graag upgraden naar een Kuga. We waren al een tijdje op zoek en hadden geen haast. Tot er opeens op internet een mooie blauw stond, goede KM’s, goede opties en prijs. Ik enthousiast maar mijn vrouw was nog niet overtuigd. Toch maar gaan kijken.

Maar, Hendry had op dat moment ook net een super vette nieuwere model Kuga ST-line binnen gekregen. Mooi wit met stoere hoogglans zwarte 19-inch wielen. Maar die stond nog bij de poetser en hij kon ons alleen foto’s laten zien. Toch maar even gewacht tot deze witte terug kwam later die week. Op vrijdag weer wezen kijken en toen waren we gelijk allebei enthousiast. Toch maar besloten de hand maar wat dieper in de portemonnee te steken. We hebben een geweldige auto gekocht waar we nog elke dag van kunnen genieten. Hendry heeft ons tijdens de aankoop goed begeleid, een eerlijke inruilprijs voor onze Focus gegeven. Bedankt voor de goede service.

Ruud
Oldenzaal

Ongezien een auto kopen dat zegt toch wel genoeg over het vertrouwen dat wij in Aarnink auto’s hebben!

In 2018 een ford Kuga gekocht bij Aarnink auto’s, deze had een trekgewicht van 1500 kg en omdat we toch liever een auto hebben met meer trekgewicht, Hendry gevraagd om rond te kijken voor ons naar een nieuw model Kuga die 1800 kg mag trekken (ivm onze caravan) en dan liefst ook nog zo weinig mogelijk kilometers op de teller.

Nog diezelfde week enthousiast bericht uit Enschede : “ik heb een Kuga voor jullie gevonden van twee jaar jong met nog geen 5.000 kilometer op de teller en mag 1800 kg trekken!”

Telefonisch op een nette prijs uitgekomen en nadat er een trekhaak gemonteerd is kregen we wederom bericht dat we de auto konden ophalen ! En zo konden wij onze -op afstand- gekochte Kuga voor het eerst bewonderen ! Een proefritje gemaakt en dik tevreden de koop afgerond !

Wij zijn super tevreden met onze caravantrekker en wellicht tot een volgende keer !

fam Brunekreeft
de Veluwe

Vandaag onze “nieuwe” Kuga opgehaald. Uiteraard weer bij Hendry en Tamara Aarnink gekocht. Al jaren klant hier, altijd goede service en eerlijk advies, top bedrijf!!! Kan een ieder dit bedrijf aanraden.
Thanks weer voor alle tips bij het uitzoeken van deze Kuga.

Enschede

Ruim 5 jaar geleden kwam ik bij toeval uit in Enschede bij Hendry voor een (volgende) Ford Cmax. Dit was een schot in de roos: nette prijs, keurige aflevering en probleemloze auto.

Nu in 2023 eens gaan kijken naar een opvolger en weer stond daar een mooie Cmax met zo’n 55000km op de teller. Ik was het niet direct van plan, maar kon de verleiding niet weerstaan om wederom een auto bij Hendry aan te schaffen. Heerlijke auto met weer 150pk. Beetje pech met een zwakke accu, maar die werd keurig vergoed.

Aarnink auto’s kan voorlopig niet meer stuk bij mij.

Martien

Het lijkt wel besmettelijk.!

Heb je ondertussen in de loop der tijd al verschillende geweldige Ford’s bij Hendry en Tamara gekocht, dan denk je nu even rustig aan. Helaas bleek dit ook weer van korte duur. Een aantal maanden geleden kocht de zoon Daan bij Hendry een Ford

Focus 1.5 ST-Line Hatchback Automaat Blauw na geweldig zoekwerk en ik even daarna een Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X LucidRed, wat bleek zijn eigen auto. De bemesting sloeg daarna snel om zich heen, ook de zoon Bram werd besmet door het Ford virus. (Was ik al zeker 30jaar). Ook hij gaf Hendry de zoek opdracht om rond te kijken naar een Ford Focus Automaat maar dan een Wagon in kleur grijs. Dit is niet aan dovemans oren gezegd, Hendry vliegt er direct vol in om te zoeken. En ja hoor binnen een paar dagen vond hij precies wat Bram wou hebben, een Ford Focus 1.5 ST-Line Wagon Automaat Grijs. In 4 maanden tijd staan er ondertussen 3 van die geweldige Ford’s bij ons op de oprit.. Misschien een beetje decadent maar blijft mooi.

Niets is voor Hendry en Tamara te gek  altijd het gevoel dat beide partijen tevreden zijn. Wij komen in ieder geval  met veel plezier elke keer uit Nijverdal  naar Enschede. Eerlijk en betrouwbaar  zijn voor ons de sleutelwoorden.

Toppers Bedankt, of zoals ik altijd zeg. Hey, bedankt moat.

Gr Lex

v/d Brink
Nijverdal

Na een lange zoektocht ben ik verliefd geworden op de Ford Kuga full black edition. Helaas waren alle goede wagens binnen een week elke keer verkocht.

Per toeval kwam ik bij Aarnink auto’s terecht en daar kwam er net 1 binnen. Aangezien ik uit Breda kwam heb ik gevraagd of Hendry wat meer foto’s kon sturen als hij binnen was.

Toen de foto’s binnen waren was ik verkocht alleen vond ik het een risico om 215km enkele reis te rijden. Wat als de auto nou niet goed is dan heb ik voor niets gereden. Maar ook wat als de auto wel oké is moet ik dan de week erop weer een wereldreis maken? Gelukkig dacht Hendry goed mee en zorgde dat de wagen gepoetst en al klaar stond om zo mee te nemen.

Na de proefrit(die eigenlijk niet nodig was) mocht ik de auto gelijk meenemen en heb ik de auto uitbundig kunnen testen richting de rit naar Breda.

Wat een fijne vent om mee te kletsen maar zeker ook om zaken mee te doen.

Sander Jorrissen
Breda

Online op zoek naar een auto om onze caravan te mogen trekken. Aangezien een Ford Kuga met 2000 kilo de berg op kan komen, was dit een van de auto’s waar wij in geïnteresseerd waren.

Op de site van Hendry een mooi exemplaar gevonden en besloten, op zondag, om maandag een afspraak te maken voor een bezichtiging en een proefrit.
Om het telefoonnummer op te slaan in mijn recent gebelde nummers, het vaste nummer gebeld en opgehangen na de eerste beltoon. Ik wil namelijk niemand storen voor werkzaamheden op deze rustdag en ga ervanuit dat op het vaste nummer zondags niemand bereikbaar is Nu maar hopen dat de Kuga morgen nog te koop is!

Tot mijn grote verrassing word ik later op deze zondag teruggebeld door Hendry en ontstaat er een zeer prettig gesprek. Hierdoor kon ik tevens een afspraak maken voor een bezichtiging de volgende dag.

Bij aankomst in Enschede staat de Kuga er keurig gepoetst bij, worden we hartelijk ontvangen, kunnen we de wagen testen tijdens een proefrit, krijgen we een mooi bod op onze in te ruilen wagen en besluiten we de auto te kopen omdat het gehele “plaatje” klopt en ons aanspreekt.
Wederzijds vertrouwen maakte dat we de auto direct kunnen meenemen, eigen auto direct konden inruilen en de betaling in twee delen mochten overmaken door een beperking in de pinlimiet.

Kortom een auto gekocht met een erg goed gevoel. Dank daarvoor!

Anja en Peter
Enschede

Enkel maanden geleden een Ford Kuga bij je gekocht. Super auto !!!

Net terug uit Oostenrijk met caravan. Helemaal geweldig.

Dus bij deze onze dank.

Fam. Bosma

Wie schud me wakker, heb ik gedroomd of is het toch werkelijkheid. Nog geen 5 maanden geleden kocht ik de zoveelste Ford bij Hendry.
De auto die al meerdere jaren bij ons hoog op het verlanglijstje stond een Ford Kuga 1.5 ST-Line Zwart, Zwart. echt een plaatje van een auto.

Toch bleef er iets aan me knagen, heb ik het goed gedaan!, moeten we als het kan ook niet milieubewuster gaan auto rijden. Minder rijden of elektrisch gaan rijden?
Elektrisch rijden is voor ons net niet haalbaar, maar Plug-in Hybride zou wel een oplossing zijn.

Hendry de opdracht gegeven om maar eens rond te gaan kijken naar een Zwarte Ford Kuga 2.5 ST-Line X. De eisen die we hadden voor deze auto waren helaas niet haalbaar met ons budget.
Hendry had zoals altijd een goed alternatief een Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X Lucid Red 2020. Hoe ga ik dit thuis nu weer uitleggen, duidelijk van het thuisfront de boodschap mee gekregen het zou en het moest weer een zwarte worden.

Zonder dat ze het thuis wisten, voor de Pinksteren een proefrit geregeld. Eerste reactie toen in thuis kwam met de Rode Kuga Plug-in Hybridewas de eerste reactie
“Wat een verschrikkelijke kleur”. Thuisfront Bedankt.

Nadat mijn vrouw en de kinderen ook een proefrit gemaakt hadden waren ze wel weer aanspreekbaar. Wat een ontzettende mooie, dikke, vette, gave, geweldige auto, op de kleur na werd er gezegd. Alles maar even laten rusten en kijken of ik de neuzen toch dezelfde kant op kon krijgen, Deze geweldige auto, met alle denkbare opties, technisch rijhulpmiddelen en noem maar op zou zeker bij ons passen.

S’morgens de eerste reactie van mijn vrouw en kinderen was bepalend: “Ach misschien moeten we maar even wennen aan de kleur”. Met een grijns op mijn gezicht weer richting Enschede om de Rode Kuga terug te brengen.

Hendry en ik waren er samen snel uit, eerlijk onderhandelen, elkaar laten leven en respecteren. Hendry en Tamara, Erg Dankbaar dat jullie deze Ford Kuga 2.5 PHEV ST-Line X aan ons hebben gegund.

Geweldige mensen, super bedrijf, eerlijk en betrouwbaar. Toppers!

PS, Hendry de afspraak die we gemaakt hebben voor een eventuele nieuwe aankoop staat.

Groet Brinkyboy

v/d Brink
Nijverdal

Je komt niet van hem af!! Ondertussen de 6e Ford bij Hendry gekocht. Ford Focus Automaat ST-Line 1.5 150pk, Blauw. Wat een geweldige auto. Top Top. Aan Hendry aangegeven dat onze zoon opzoek is naar een andere auto. Een Ford Focus Hatchback Automaat vanaf 2018 en max. 60.000km de kleur ZWART, en full options. Hendry gaf aan dit moest geen propleem zijn, komt goed. Heb ik dit niet vaker gehoord? Hij ging op strooptocht/zoektocht. Aantal weken geleden kreeg ik spontaan en appje met een foto van een BLAUWE Ford Focus.

Ik begreep het niet helemaal, of wij waren onduidelijk of had ons niet goed begrepen. De vraag was toch ZWART.!! Direct daarna hing Hendry aan de telefoon, ik heb nu een unieke Focus voor jou zoon gevonden, klein probleem de kleur is blauw i.p.v. zwart. Hoe leg ik dit nu thuis uit aan mijn zoon. Henry heeft onze ogen geopend en onderbouwd waarom misschien een blauwe een betere optie was dan een zwarte. Ik moet zeggen erg plausibel. Blauw is echt een kleur die beter past bij een jonge vent, voor een oudje zoals ik is zwart een veilige kleur. Samen met Hendry gekeken waar we een dergelijke auto konden bekijken, om een goed beeld te krijgen om dat deze Focus nog in Duitsland stond. Volgende dag direct 2 auto’s kunnen bekijken bij collega autobedrijven en in 1 auto een proefrit kunnen maken omdat dit een automaat was voor de zoon. Hij was direct om, BLAUW is echt de kleur die ik wil, ja en geen zwart. Hendry heeft direct actie ondernomen en deze auto voor de zoon kunnen kopen in Duitsland. Het traject van auto kopen in Duitsland en aflevering was weer super, super snel. Denk dat alles met 2 weken geregeld was. Wat moet ik zeggen, gewoon weer helemaal geweldig. Hendry dank voor alle extra energie, tijd en service die jij hebben gestoken in het zoeken voor onze zoon. Je begreep precies hoe dit naar hem aangepakt moet worden. Erg Dankbaar dat je deze Super Strakke Ford Focus ST-Line aan hem hebt gegund, en dat je er een mooi sausje over hebt gegoten zodat deze nog iets meer unieker is geworden.

Aarnink Auto’s: No Nonsens bedrijf waar ik graag een extra stukje voor moet rijden, en waar alles in overleg gebeurd en gereld word. Eerlijk en betrouwbaar

Hendry en Tamara bedankt en Groet!

Daan & Lex
Nijverdal

Na vorig jaar een Ford Focus bij Aarnink Auto’s te hebben aangeschaft, was het al heel snel duidelijk dat de volgende auto hier ook weer wordt aangeschaft. De vriendelijkheid, eerlijkheid en de uitstekende service zorgt altijd voor een goed en vrolijk bezoek of contact.
Met een stel groeiende kinderen was het voor ons al duidelijk dat de volgende auto toch wat groter moest zijn en hadden we bedacht om over ongeveer een jaar eens voor een Ford Kuga te kijken.
Echter toen op de vooravond van de bandenwissel er een melding kwam dat Hendry weer een mooie Kuga te koop had staan, was het dan ook niet lang nadenken om na de bandenwissel even een proefrit te maken. En zoals Hendry al zei: “Als je een proefrit gaat maken ben je verkocht!”. En gelijk had die. Met het zeer nette inruilvoorstel en de goede eerlijke uitleg over de inruilprijs was er voor ons geen reden meer om het niet te doen. De Focus moest dus eerder dan verwacht plaats maken voor de ruimere Kuga. Meer dan dik tevreden met deze auto en genoeg ruimte voor iedereen om hier nog een mooie tijd meer door te rijden.
Al met al wederom een plezier om hier een auto te kopen en met een goed gevoel weer de weg op te gaan!

M. Brakert
Enschede

In een vrij korte periode met grote tevredenheid twee Audi A3’s gekocht bij Hendry. De eerste was een prachtauto met unieke kleur en daar heb ik 14 maand van kunnen genieten. Ik had nogal een groot eisen- en wensenpakket en daardoor kwamen we voor de tweede A3 al snel over de grens uit in onze zoektocht.

Na een aantal teleurstellingen kwamen we er achter dat je bij dergelijk goed uitgeruste Audi’s zodanig snel moet schakelen (één keer knipperen en hij is verkocht) dat je haast geen tijd hebt om er een paar uur over na te denken. Daardoor zijn we het spel iets anders gaan spelen.

We troffen de ‘perfecte’ Audi A3 einde van een werkdag online aan en ik heb meteen de knoop doorgehakt en Hendry geïnformeerd. Het contact met Hendry verloopt altijd makkelijk per WhatsApp of wanneer nodig telefonisch. Hendry heeft de volgende werkdag voor dag en dauw alles zo spoedig mogelijk geregeld met deze Duitse verkoper. En met succes, want de mooiste Audi A3 in Enschede en omstreken staat nu bij mij voor de deur.

Hendry heeft het volledige importtraject uit handen genomen en ik hoefde alleen maar te wachten totdat de auto klaar was om af te halen. Vlak voor aflevering ontdekte Hendry nog iets aan de velgen en deze heeft hij vrijblijvend geheel opnieuw laten spuiten. Top service! Daarnaast denkt hij erg goed mee over eventuele (technische) opties en kun je uiteraard ook voor onderhoud en/of bandenwissels bij hem terecht.

Dus ben je op zoek naar een mooie (import)auto, aarzel dan niet en ga met Aarnink in zee!

Jeroen
Enschede
Een jaar geleden moesten we noodgedwongen over naar een automaat geschakelde auto en hebben deze overhaast elders gekocht, al gauw kwamen we er achter dat dit niet onze auto zou worden. Al snel gaf de auto motorproblemen en we kregen het gevoel een miskoop te hebben gedaan. Hendry heeft ons geholpen met het opsporen van de problemen en ons adviezen gegeven, uiteindelijk zijn de problemen wel door het desbetreffende bedrijf opgelost.
Wel bleef het gevoel een miskoop te hebben gedaan bij ons bestaan en wilden toch een andere auto. Dit besproken met Hendry en ook onze voorkeuren opgegeven en op hele korte termijn heeft Hendry een mooie complete auto weten te bemachtigen.
Deze zeer complete BMW 218i Active Tourer is geheel naar wens. Petje af voor alle service en werk wat geleverd is!
Hendry en Tamara bedankt!
Raymond & Maartje
Enschede

Pas Op !! Het kan jou ook zomaar overkomen. Onze Ford-C-max moest voor de APK naar Hendry, beurt was volgens hem nog niet nodig, helemaal goed. Al meerdere jaren onze auto’s bij hem in onderhoud ook al moet ik vanuit Nijverdal komen.

Dit is meer dan de moeite waard. No-Nonsens – Betrouwbaar – Eerlijk. Hendry en Tamara Toppers Bedankt.

“Helaas“ had Hendry dit keer een probleem, hij had geen leenauto om mee te geven, dus dan maar een auto uit zijn verkoop voorraad.

Oh nee, krijg ik “de auto” mee die al meerdere jaren bij ons hoog op het verlanglijstje staat. Ford Kuga 1.5 ST-Line Zwart, Zwart, Zwart, en het welgemeende advies, als je hier eenmaal in hebt gereden ben je verkocht. Je wordt bedankt Hendry.

Wat een geweldige auto, thuis in Nijverdal was mijn vrouw ook direct om, na een proefrit. Hendry gebeld en aangegeven deze Kuga willen we erg graag kopen met een bedrag wat we erbij konden doen. Antwoord ik ga kijken wat mogelijk is.

Nog geen uur later krijg ik via de app een berichtje van hem. Foto van de Kuga met “VERKOCHT” erop.

Hendry en Tamara, dank dat jullie de Kuga aan ons hebben gegund.

Gr.

Lex van Brink
Nijverdal

Wij hebben via Hendry onze prachtige Ford Focus Active weten te kopen. Hendry is erg klantgericht, zelfs als er voor hem geen direct financieel voordeel aanzit. Wij kwamen in contact omdat hij een auto had geïmporteerd die bij een ander bedrijf te koop stond en wij wat vragen hadden over de import van de auto. Na een goed gesprek over desbetreffende auto en over de vraag waarom wij deze specifieke auto zochten hingen we op. Een paar dagen later informeerde Hendry ons over een auto die hij had gezien die mogelijk wel bij ons paste. Omdat we specifiek op zoek waren naar een Focus van dit type met een specifiek eisenpakket aan accessoires, adviseerde hij ons om een mail te sturen. Nog geen dag later had Hendry voor ons de droomauto gevonden in Duitsland. Deze was zelfs uitgebreider dan wij hadden opgegeven, maar niet duurder dan de auto’s die we hier in Nederland zagen. Toch was het spannend om een auto te kopen die je nog nooit hebt gezien, van een persoon die je alleen via de telefoon kent. Hier was Hendry geruststellend in, hij verzekerde ons dat als de auto niet aan zijn eisen voldeed hij hem nooit zou meenemen en dat de garantievoorwaarden in Duitsland streng zijn. Wetende dat bijna elke auto uit ons segment geïmporteerd is, hebben we besloten om met Hendry in zee te gaan. Met als resultaat een prachtige Ford Focus die aan al onze wensen voldoet (en meer!). De import was zeer snel geregeld en een week na de deal konden wij naar Enschede om de nieuwe wagen op te halen (waar geen woord over was gelogen over hoe mooi deze er uit zag). Al met al een zeer goede ervaring gehad en we hopen nu vele jaren vooruit te kunnen met onze aankoop! Wij raden Hendry zeker aan!

Lianne & Maik
Drente

Een kritische autokenner naar mijn nieuwe aankoop laten kijken of er onvolkomenheden geconstateerd zouden kunnen worden, de auto heeft met glans de toets der kritiek doorstaan en is met meer dan gemiddelde zorg afgeleverd, Hendry bedankt voor de geweldige service.

Horsthuis
Enschede

We waren al een tijdje opzoek naar een andere auto. Bij Hendry al eerder, naar volle tevredenheid, en auto gekocht.

Specifiek zochten we een plugin-hybride. Hendry adviseerde ons om eens in een Ford Kuga te gaan rijden. Was niet echt enthousiast. Echter na de proefrit bleek dit onterecht.

Wat een fijne auto! Met Hendry gesproken over de kleur. Onze voorkeur ging uit naar een chrome blauwe versie.

Kort daarna melde Hendry dat hij er een gevonden had. Precies de goede uitvoering (ST-X line) met alle toeters en bellen. Daarnaast ook nog de goede prijs. Ook voor onze eigen auto kregen we een prima inruilprijs terug. Daarnaast nog een gratis trekhaak. Helemaal top!

Aarnink Auto’s is een no-nonsense bedrijf, maakt waar wat ze zeggen. Kortom: goed advies, prima dienstverlening tegen een scherpe prijs. Die overigens all-in is. Dus geen kleine lettertjes.

Hendry en Tamara : het wat weer top. Bedankt.

Vorige week was ik op internet aan het zoeken naar Audi Q3 Sportback hybride
Die zijn nog niet zo dik gezaaid.
Vind ik een hele mooie op de site van Aarnink.
Nou is Eersel Enschede een behoorlijk afstand maar daar stond wel wat wij graag hebben wilde.
Gebeld en een afspraak gemaakt op zaterdag.
Wordt mijn vrouw ziek op vrijdag dus ik alleen naar Enschede.
Onze Audi mee genomen om in te ruilen.
Probleem is dat mijn vrouw de Q3 nog niet gezien heeft en die moet het ook een mooie auto vinden.
Hendry zij dan neem hem gewoon mee en laat zondag weten of je de Q3 wil kopen van of terug brengen.
5 sterren voor het vertrouwen.
Natuurlijk hebben wij zondag gebeld en gezegd dat wij de Q3 wilde houden.
Ik maandag terug en alles afgerond met Hendry.
Een hele aardige man die Hendry als ik dichterbij woonde zou ik onze Q3 best aan Hendry toe vertrouwen voor onderhoud.
De ene week rij je nog rond in je oude auto en de volgende week in een bijna nieuwe auto gekocht bij Hendry Aarnink 5 sterren van ons.
Gezellig,goede prijs en vertrouwen

Groet Tinus uit Eersel…

Tinus
Eersel

Afgelopen vrijdag onze Focus Wagon 1.5 ingeruild voor een Kuga 1.5 Titanium. Wilde eigenlijk alleen een proefrit maken maar net als de vorige keer zei Hendry “Proefrit maken en je bent verkocht”. En zo was het ook. Geen zin aan lang onderhandelen dus zeg maar wat er bij moet. En zo ging het ook. Goede prijs voor de Focus ontvangen. Sync3 keeg nog even een gratis update en ook weer een jaar gratis pechhulp ontvangen. Vandaag nog even terug geweest voor een rammelend en irritant geluidje. Hendry stapt in de Kuga. Slaat 2 keer op het dashbord en haalt vervolgens mijn rammelende zonnebril boven uit opbergvakje….. Mooi verjaardagsverhaal zei Hendry. Wat een top bedrijf!!!

G. Kuipers
Enschede

I.v.m. een nieuwe baan dichter bij huis hadden we besloten om de diesel in te ruilen voor een benzine auto. Aangezien de 2 vorige auto’s een Ford waren en ons dat zeer goed beviel moest er ook nu weer een Ford komen.
Regelmatig kwam ik langs de garage van Aarnink Auto’s waarbij mij de altijd zeer fraaie occasions opvielen en vaak een Ford. Reden genoeg om de website in de gaten te gaan houden om eens te kijken wanneer de juiste auto voor ons voorbij kwam. Zodoende werd een Ford Focus aangeboden die ons zeer geschikt leek. Na een belletje met Aarnink om te vragen of de auto nog beschikbaar was, een bezoek gebracht aan de garage. Na het vriendelijke ontvangst, proefrit gemaakt, inruilen van de huidige auto besproken en besloten om over te gaan tot koop. De gemoedelijke manier waarop alles wordt besproken en de recht door zee maar schappelijke houding zorgt ervoor dat je met een goed gevoel hier een auto kunt kopen.
Diezelfde middag hebben we de auto nog opgehaald en lekker in rondgereden. ’s Avonds nog even over de grens voor een tankbeurt, waar het noodlot toesloeg en de auto een probleem met de accu had. Gelukkig kon Hendry helpen en heeft ons op de zaterdagavond nog even opgehaald en bij terugkomst in de garage het probleem gelijk opgelost! En konden wij weer genieten van onze nieuwe Ford Focus. Super service en nogmaals hartstikke bedankt Hendry!
Al met al een aanrader om hier een auto te kopen.

Martin
Enschede

Afgelopen vrijdag was de accu van mijn mooie Skoda kapot. Wat ben je dan onthand. Maar contact opgenomen met Hendry (hij was aan het genieten in Noorwegen). Ik mocht zijn bus wel lenen. Maar Tamara vond het chiquer dat ik de Ford Kuga Hybride als leen auto meekreeg. En toen ging het helemaal mis………..Was gelijk verliefd op die mooie auto, wat rijdt hij fijn en wat veel mogelijkheden. Heb hem niet meer teruggegeven maar gelijk na het weekend gekocht. Uit ervaring weet ik dat je bij Aarnink Auto’s goed zit. Uitstekende service, staan altijd voor je klaar, eerlijk en oprecht, scherpe prijzen zodat je niet kunt en hoeft te onderhandelen. Een 5 sterren garage. Aan te bevelen. Maar wees gewaarschuwd, je komt er nooit meer vanaf!!!

Bij Hendry aarnink onze eerste auto gekocht. is perfect afgeleverd heb mijn c max heel goed in kunnen ruilen en deze prachtige kuga uit 2019 gekocht . Zijn zeer tevreden over de no nonsens afhandeling in een woord klasse

Peter Zwiers
Enschede

Vanuit hier ook een zeer positieve ervaring!
We hadden een (flink) aantal opties die we graag op onze nieuwe auto wilden. Er werd goed meegedacht en binnen no- time had hij een mooie wagen voor ons gevonden. Blijft spannend natuurlijk als hij geïmporteerd moet worden omdat je er dan niet in gereden hebt en het moet doen met een foto, maar de spanning heeft plaats gevonden voor blijdschap. We rijden er nu een paar weken in en het is een super auto! Top gedaan!

Wendy
Enschede

Wij hebben onze eerste auto bij Hendry gekocht!
Aan de hand van wat eisen en specificaties heeft Hendry de juiste auto voor ons gezocht. Binnen no-time had hij een geschikte gevonden en konden we de auto ophalen.
De nette aflevering van de auto maakte het plaatje compleet, echt een aanrader!

Martijn
Enschede

Wat een ellende. Je gaat even naar Hendry omdat je denkt dat er misschien iets mis is met je rem en een dag later heb je een deal voor een nieuwe auto.

Wij waren alweer even om ons heen aan het kijken naar een andere auto. De Astra die we ook bij Hendry gekocht hebben begon in de kilometers te lopen en vonden hem wat aan de trage kant. Ook misten we een aantal zaken in de auto.

Enkele dagen voor de vakantie stond ik voor een dichte garagedeur. Nadat ik Hendry geappt had bleek dat hij al vakantie had maar nog niet weg was, uurtje later konden we terecht met de auto. Met de remmen bleek niks mis. Mijn oog viel op een hele mooie Focus. Omdat onze auto nog op wintersloffen stond moesten we de volgende dag even terugkomen omdat Hendry het onveilig vond om op winterbanden naar Frankrijk af te reizen. Ondertussen al even over de Focus gesproken.

Volgende dag even terug (terwijl hij al vakantie heeft) en hebben we een proefrit gemaakt terwijl hij de winterbanden ging wisselen voor zomerbanden. Fijne bak. Binnen een uurtje hadden we de inruilprijs rond en afgesproken dat ik hem na de vakantie op zou halen.

Wat een fijne auto, nieuwer, luxer en vooral sneller!! Mooi in de lak. Een genot weer!

Hendry en Tamara bedankt voor de snelle service. Wij zijn fan!!

Jos
Enschede

Op een fijne en nette manier een nieuwe auto kunnen kopen.
Erg behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar!
Ga in de toekomst zeker weer gebruik maken van de service bij Aarnink auto’s.

Bomhof
Holten

Onze ford focus werd helaas te klein voor ons gezin, met name de beenruimte werd te krap.
Na 4 ford focussen en een mondeo werd het tijd voor een ander model; de Kuga.
Via via bij Aarnink terecht gekomen.
Hendry heeft ons geholpen met het zoeken naar de juiste auto binnen ons budget. Binnen een paar weken was er eentje binnen, proefrit gemaakt en de Kuga gekocht.
Achteraf bleek er nog een klein deukje in de auto te zitten die we niet hadden gezien.
We konden gewoon even terugkomen om het eruit te laten halen.
Top service!

Ivo
Enschede

Vanmorgen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Hendry. We hebben onze oude Fiat Punto ingeruild en een jonge occasion gekocht! Wij zijn altijd wel wat voorzichtig in vertrouwen als we een andere auto kopen. Maar hier zul je je snel op je gemak voelen. Ook qua prijzen!!! Bedankt Hendry!

Sander Rikkers
Volendam

Testrit gemaakt in een Focus. Henri is een nette, eerlijke en persoonlijke verkoper. Uiteindelijk niet gekozen om hier een auto te kopen om andere redenen, maar hier kom ik ooit zeker terug voor een mooie, jonge occasion. Echt een aanrader.

Jeroen Grendelman
Nederland
Op zoek naar een Ford Kuga, kwamen we via de website van de Bovag regelmatig uit bij Aarnink auto’s. Het viel ons op dat de voorraad van veelal jonge vanuit Duitsland geïmporteerde auto’s  doorgaans niet zo groot was, maar wel heel snel wisselde. Dat maakte nieuwsgiering en toen na enige tijd een Kuga op de site verscheen die voldeed aan ons wensenlijstje al snel gebeld voor een afspraak.  Omdat we niet de eersten waren moesten we wachten tot de eerste potentiele klant beslist had. “Geen nood” volgens Hendry, want als hij verkocht zou zijn dan zou hij op zoek gaan naar een andere Kuga die aan onze wensen zou voldoen. Toen bleek dat de eerste klanten van de koop af zagen zijn wij afgereisd naar Enschede voor een proefrit. De positieve indruk die we kregen bij het maken van een afspraak werd bevestigd toen we aankwamen. De Twentse gemoedelijkheid en de no nonsens benadering van Hendry gaven ons voldoende vertrouwen, om na de proefrit te besluiten de Kuga te kopen. Een tweetal wensen die door ons terloops geuit werden,  werden door Hendry opgepikt en creatief ingevuld. TOP! Inmiddels rijden we tot volle tevredenheid rond in onze Kuga. Kortom voor ons een adres om te onthouden en voor degenen die op zoek zijn naar een jonge, betrouwbare occasion een aanrader.
Bram en Hetty
Nijkerk

Vandaag onze 3e Ford opgehaald. Na eerst een Focus Wagon, 2e een C-Max en nu een C-Max Automaat. Super strakke auto met maar 32000km.
Vorige week donderdag kwam deze auto in beeld, Hendry ondernam direct actie en vorige week zaterdag stond deze auto al in Enschede. Direct eigenlijk alles rond gemaakt en vandaag nog geen week later reed ik naar huis.
Wat een geweldig bedrijf, en geweldige mensen.
Hendry zoek altijd naar een oplossing, niets en ook niets is hem te gek.
Als je bij hem een auto koopt het je altijd het gevoel dat beide partijen tevreden zijn, dat komt niet vaak voor.
Hoop nog jaren als klant zaken te doen.

Hendry en Tamara, dank voor jullie geweldige service.
PS ( dacht dat jij de volgende keer maar voor koeken zorgt)

Lex van Brink
Nijverdal
Ford Puma

Drie week geleden hebben wij onze nieuwe auto opgehaald bij Hendry. Na vele jaren in verschillende Ford Focussen te hebben gereden nu gekozen voor een Ford Puma. De Puma is al de derde auto die wij bij Aarnink Auto’s hebben gekocht.

We wilden graag een auto met een iets hogere zit en toch ook met een sportieve uitstraling. Aangezien wij al vele jaren in een Ford reden was het al vrij snel duidelijk dat het een Puma moest worden. Bij Hendry stond een hagelnieuwe Puma ST Line te koop voor een hele scherpe prijs. Na het eerste telefoontje met Hendry hebben we een paar dagen later een goede deal kunnen maken. Een week later gingen we op pad naar Enschede om de auto op te halen. Inmiddels staan de eerste 1.000 kilometer op de teller en we zijn nog steeds erg blij met de Puma.

Bedankt Hendry en Tamara voor de goede service.

Philip & Teddy

Na 3 jaar met veel plezier in een Ford Focus gereden te hebben (ook gekocht bij Aarnink Autos) wilden we graag een auto met hoge instap. Uiteindelijk weer bij Hendry uitgekomen voor een mooie Ford Kuga. Bij Aarnink krijg je alle tijd om de auto te bekijken en een proefrit te maken. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Fam. van der Velde
Venlo

In verband met ouderdom en verslijten van onze prachtige Ford Fiësta, moesten we op zoek naar een “iets betere” auto. Na wat gespeur op internet stuurden we op vrijdagavond een foto naar Hendry van een auto die ons wel wat leek. Nog geen twee uren later kwam hij al met een voorstel. Twee dagen om bij te komen van dit bericht en we konden onze “nieuwe” Ford Fiësta al ophalen. Nu zijn we de trotse eigenaar van deze tweede auto die we bij Aarnink Auto’s gekocht hebben. Goede en snelle service, echt een aanrader!
Bedankt Hendry en Tamara! 💐

Hannie R.
Enschede

Aarnink Auto’s staat voor kwaliteit en service. Vandaag onze nieuwe ford Kuga in gebruik mogen nemen.
Als jarenlang trouwe klant te zijn bij Hendry zijn we ook nu weer perfect geholpen. Vooral de snelheid waarin ook deze auto weer is afgeleverd zonder bijkomst van extra kosten is geweldig. Maandag alles besproken en vandaag rijden, in 1 woord TOP.
Hendry en Tamara bedankt.

Bob en Annet
Enschede

Binnen no-time een auto kopen, dat kan bij Hendry. Prima service en snelle levering. Hendry denkt met je mee, vriendelijk en fijne communicatie. Erg blij met onze nieuwe Ford Kuga.

Edwin
Enschede

Out with the old, in with the new. Met toch wel een beetje pijn in het hart afscheid genomen van ons lieve Kaatje en een echte gezinsbak aangeschaft. Een Ford Focus. Prachtige auto, ziet er keurig uit. We kregen netjes de tijd om rustig te kijken zonder opdringerige verkoper in je nek. Voelde fijn. Na een positieve proefrit aan tafel gegaan. Helaas kregen we verdrietig weinig voor onze ka terug en was er verder over de prijs niet te onderhandelen. Gelukkig was de auto scherp geprijsd en nog net binnen budget, dus akkoord gegaan. Bedankt Aarnink auto’s. Op naar vele veilige kilometers!

Mariëlle van de Krol
Waddinxveen

Vanavond me nieuwe auto opgehaald, me 3de focus station, maar wat rijdt deze zalig, top geleverd door hendry, leuke en warme aan de telefoon en met ophalen want ja deze tijd blind een auto te kopen is niet slim maar voelde door hendry geen enkel probleem en dus gedaan en ja hij is schitterend zoals op de fotos Mvg van roekel

Evert-Jan van Roekel
Eindhoven

Gisteren een Ford focus gekocht bij Hendry. Geweldige auto en zijn super goed geholpen. Konden de auto direct na het bezichtigen mee naar huis nemen. Wat mooi uitkwam ivm de afstand. Zeer nette zaak en hopelijk tot de volgende auto.

Kevin
Ridderkerk

Mooi autobedrijf. Geweldige service, en de nieuwe Kuga St is zeer netjes afgeleverd. Alles v.w.b de bediening auto is goed uitgelegd, en de auto is netjes gepoetst en gecleaned van binnen. Met de vriendelijke eigenaar Hendry is het fijn zaken doen, een pluim vanuit mijn kant is goed op zijn plaats. Wellicht tot een volgende keer. Vriendelijke groet , de trotse eigenaar van de Ford Kuga St.

Fons Sparidaens
Casteren

In september een mooie zwarte en zeer complete Ford Focus Wagon Titanium gekocht bij Hendry. Werd daarbij geleverd met trekhaak die vakkundig is gemonteerd. Al met al erg tevreden met het aankoopproces, service en de auto.

Robert V.
Enschede

Een half jaar geleden gekocht voor een mooie scherpe prijs. Contact verliep heel goed en we zijn nog altijd zeer tevreden met de aankoop.

Ruben
Doetinchem

Afgelopen vrijdag onze eerste auto gekocht bij Hendry Aarnink. Het contact verliep soepel en het eind resultaat na de poets buurt mag er wezen. wij vonden het erg fijn om met Hendry zaken te doen.

Bart en Marline
Hengelo

Ik heb beide auto’s bij garage Aarnink in onderhoud ivm de goede service en het eerlijke advies over aankomende kosten. Een week of 2 geleden zag ik op Facebook 2 nieuwe occasions staan die net binnen waren gekomen. 1 Daarvan was een donker blauwe C-max. Omdat onze I30 een diesel is en ik niet meer veel km rij zou dit een mooie vervanging zijn. Na contact te hebben gehad is de auto na de herfst vakantie in ons bezit gekomen. Zoals altijd was alles weer goed geregeld. Gracias.

Roy Bosman
Glanerbrug

Afgelopen zaterdag voor het eerst een auto bij Hendry Aarnink gekocht en had hier een ontzettend goed gevoel bij. Een prachtige Ford Focus Wagon uit 2015. Contact met Hendry verliep ook super, hij denkt met je mee en komt met oplossingen zelfs wanneer je dit niet verwacht. Wij zijn ontzettend blij met de nieuwe auto en hopen hier nog lang plezier van te hebben. Nogmaals bedankt Hendry voor je inzet.

Robin Hof
Enschede

Bij Aarnink een mooie Audi Q3 gekocht. Wat Aarnink onderscheidt naast een scherpe prijs, is persoonlijke aandacht! Hij neemt alle tijd en is oprecht geïnteresseerd in de klant.

Fam. Karsten
Nijverdal

Afgelopen donderdag mijn nieuwe Volkswagen Golf opgehaald. Wat een mooie auto, zag er als nieuw uit en alle boekjes en keuringen zaten erbij. Heel erg goed geholpen en super vriendelijk alsof we elkaar al jaren kennen. Daarbij was het geen probleem om mijn oude auto naar de sloop te brengen. Dank je wel Hendry.

Nanda
Dordrecht

Vrijdag onze Ford Fiesta opgehaald bij Hendry, helemaal goed! Via een collega bij Aarnink auto’s gekomen. eerst Telefonisch contact opgenomen, leuk en goed gesprek onze wensen besproken en Hendry had binnen een dag een een mooie Ford Fiesta. Auto ingeruild en totaal een goede prijs gemaakt. Duidelijk, eerlijk en betrouwbaar. Dank je wel voor de service Hendry . Groetjes Rob en Kerstin

Rob Mantje
Castricum

Vrijdag onze nieuwe Ford Kuga opgehaald bij garage Aaarnink auto’s in Enschede . Auto afgeleverd als afgesproken en zag er als nieuw uit ! Hij rijdt geweldig, voor ons een zeer betrouwbaar adres die wij graag aan ieder willen aanbevelen , je wordt vriendelijk en gastvrij ontvangen Beslist de moeite waard om te gaan kijken als je een betrouwbare auto zoekt ! Henk van der Laan uit Ede .

H. van der Laan
Ede

Op zoek naar een SUV kwamen we deze Kuga tegen en ook nog in de buurt.. Het eerste contact was hartelijk en ongedwongen.. Net als ons een liefhebber en duidelijk verhaal erbij.. Ook de extra wensen die we hebben zijn geen probleem en zullen nog ingewilligd worden.. Al met al super geholpen en zullen zeker aanbevelen bij anderen..

Familie Boerhof
Enschede

We waren al enige tijd op zoek naar een andere auto. Onze voorkeur ging uit naar een VW Golf of Mazda 3 met zo weinig mogelijk kilometers. Maar dan begin je op het internet te zoeken.. Het aanbod is echt enorm. En dan wil je zeker weten dat je geen schadeauto koopt en er echte kilometers op de klok staan. We zijn uiteindelijk door een tevreden klant in contact gekomen met de fam. Aarnink. Na het kenbaar maken van onze wensen heeft Hendry ons binnen een week weten te verassen met een “volle” VW Golf bij onze oosterburen. De auto stond te koop bij een bekende relatie. Hierdoor kon Hendry ons verzekeren dat het geen schadeauto betrof en de kilometers niet zijn teruggedraaid. Meer dan tevreden. Communicatie erg prettig en duidelijk. Een aanrader!

Fam Brinks
Enschede

Van een 6 sterrenauto naar een auto met een glimlach volgens Hendry. Tijdens een kop koffie bij Tamara, een zoekopdracht geplaatst voor een andere auto met onze specifieke wensen. Een dag later een telefoontje van Hendry met de melding dat hij een mooie Ford C max 1.6 had staan. Na een proefrit met, inderdaad een glimlach terug. De volgende dag een bericht van Hendry met een nette prijs voor onze 6 sterrenauto. Op weg naar een nieuw avontuur met de Ford C max. Tijdens de eerste rit in onze nieuwe bolide werden we getroffen door een onverwachte steen van de voorganger op de voorruit, PATS! Een flinke ster * Ook daar weet Hendry wel raad op, vlot geholpen, super service, nieuwe ruit geplaatst door Glasservice en wij weer blij op pad! Wij zijn heel tevreden met onze Ford C max 1.6 en hopen op nog vele en veilige kilometers. Hendry en Tamara jullie doen het goed!

Fam. Helder
Enschede

Gezien eerdere meerdere positieve ervaringen eerst Hendry Aarnink gebeld voor de aanschaf van een Ford Fiesta. Op het moment van bellen had hij niet de door ons gewenste auto staan maar gaf wel direct aan dat hij voor ons op zoek zou gaan. Nog dezelfde dag kregen we al een telefoontje dat hij een goede kandidaat had gevonden. Door alle corona maatregelen kon het echter nog wel even duren voordat hij deze binnen zou krijgen. Nog geen twee weken later kregen we ineens op zaterdag een whatsapp dat hij een nog mooiere versie had gevonden en die was zo goed als rijklaar. Deze de dinsdag erop bij hem kunnen bekijken en ook aangeschaft. Wederom dus op zijn “Aarninks” goed geholpen, snel en goed contact, fijn mee gedacht en met een goed gevoel geholpen.

Fam. Windhouwer
Leusden

Wij hebben 2 jaar geleden een mooie cmax bij Hendry gekocht en 2 maanden geleden belde ik hem met de vraag of hij een cmax automaat had , hij vertelde dat hij er 1 binnen kreeg ,een mooie jonge auto met weinig kilometers erop , precies wat we zochten. Afspraak gemaakt en proefgereden en samen een mooie deal gemaakt, wij zijn super tevreden, een erg fijn en betrouwbaar bedrijf en alles keurig netjes afgehandeld . Een klein maar betrouwbaar bedrijf.

Gerrit van Renselaar
Apeldoorn

Laatst mijn Suzuki Swift uit 2007 voor de APK gehad. Top voor elkaar! Netjes afgeleverd en goede communicatie en overleg voor een mooie prijs. Al met al een aanrader! Sowieso tot volgend jaar!

Stan F.
Enschede

Zeer goede service en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Patrick Volmer
Hengelo

Wij zijn zeer blij met onze nieuwe aanwinst, die bij we Aarnink auto’s hebben aangeschaft. Zijn er zeer netjes en goed geholpen, en hebben ook een nette prijs voor onze in te ruilen auto gehad. Hier rij je graag een stukje voor om. Top!

Fam Snellenberg
Utrecht

Deze week bij Hendry een prachtige Kuga aangeschaft. Op een prettige manier zaken kunnen doen. Kleinschalig bedrijf met kennis van zaken waar je als klant serieus genomen wordt. Een aanrader.

Andre
Doetinchem

2 weken geleden het halve land weer doorkruist om hier voor de 2e keer een auto te kopen en dat is wederom een goede keuze geweest. We kwamen voor een jongere C-Max maar 3 uur later hadden we een prachtige Ford Kuga gekocht. Hendry denkt met je mee en is heel helder in zijn communicatie zodat je weet waar je aan toe bent. En dat is heel prettig zaken doen. Aan bijkomende kosten of andere addertjes onder het gras wordt hier nl. niet gedaan. Er komt een voorstel en dat kun je accepteren of weigeren: zo simpel is het. Erover nadenken mag natuurlijk altijd, maar komt er iemand anders voor dezelfde auto die wel direct beslist, dan heb je pech. Want aan mensen tegenover elkaar uitspelen, wordt hier niet aan gedaan. Gewoon een fijn en eerlijk no nonsens bedrijf waar we ook voor de volgende auto weer graag het halve land voor door rijden.

Fam. Windhouwer
Leusden

Ford C-max gekocht bij Aarnink Auto’s. Contact verliep zeer prettig. Mocht deze auto aan vervanging toe zijn, gaan we zeker Aarnink Auto’s weer bezoeken.

van Ekeren
Hengelo

2e auto bij Hendry en Tamara gekocht. Aangegeven wat ik zocht en wat mijn budget was. Binnen een week had Hendry er een gevonden. Super mooie C-max Titanium 2016 Wit. Gekocht zonder eert te zien maar in goed vertrouwen. Ook Hendry heeft in goed vertrouwen mijn Focus Wagon Titanium 2012 zonder de laatste tijd gezien te hebben. Top geregeld, No Nonsens bedrijf, erg blij mee.

Lex van Brink
Nijverdal

We hebben voor een mooie prijs een mooie Ford C-max bij Aarnink gekocht. Goeie inruil waar Wij Kopen Auto’s niet tegen op kon. Fijn bedrijf. Geen druk, geduld en alles all-in, van 6 mnd garantie, onderhoudsbeurt t/m pechhulp. En als hij in z’n enthousiasme koffie vergeet, gewoon vragen en ook die heeft topkwaliteit. Ze zeggen wel eens: als het allemaal te mooi lijkt om waar te zijn is het ook niet waar. Deze uitzonderingen bevestigt de regel.

Henk Gieteling
Enschede

Via bekenden bij Aarnink auto’s gaan praten over een nieuwere Ford Focus. Hendry is dan gelijk ook enthousiast en denkt met je mee. Wij zijn zeer tevreden met onze upgrade+ en kunnen met deze Ford Focus weer een tijdlang rijplezier beleven.

Fam. Bosschers
Enschede

Net een geweldige mooie auto bij aarnink Gekocht en rijd ook fijn .. een auto bedrijf dat ik iedereen kan aanraden. Goede service en een gemoedelijke sfeer om een auto te kopen. Een echte aanrader om dik 135 km voor te rijden. Top bedankt!

Wietse en Annet
Norg

Door de vele positieve recensies eens langs gegaan bij Hendry. Een verademing t.o.v. de grotere autobedrijven. Geen opdringerige verkooppraatjes en juist wel heel veel kennis van de auto. Na een geslaagde proefrit, de juiste all-in prijs en een reële inruilprijs de knoop doorgehakt. De auto stond enkele dagen later klaar, zoals afgesproken met de gratis (eindejaarsaktie) trekhaak en voorzien van andere lichtmetalen velgen. Ook na de aflevering nog even bij Hendry langs geweest voor de plaatsing van een nieuwe accu. Ook nu was hij weer bijzonder vriendelijk en liet hij zien dat hij ook een handige goede nette monteur is. Kortom: ik raad hem aan iedereen aan en zal voor een volgende auto zeker weer bij hem gaan kijken en vooral praten 😉

Laurens
Zwolle

Na 16 jaar trouwe dienst mijn busje ingeruild, we waren al een tijdje aan het zoeken voor wat anders. Bij Hendry een mooie Ford Focus 1.6 Ecoboost met de nodige opties gevonden, voor een scherpe prijs. Auto bevalt ons goed, Hendry bedankt.

Edwin
Zwolle

Aanbod occasions

Op zoek naar een jong gebruikte auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze occasions voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn scherp geprijsd. 

Wij nemen ruim de tijd voor een persoonlijk aankoopadvies. Wanneer we een auto leveren, moet deze aan onze maatstaven voldoen: netjes en betrouwbaar!

Schrijf een recensie

Strong Testimonials formulier inzending spinner.